Majesticmoments Photos on Instagram

See related and similar tags

Report inappropriate content

@philosophical.creative

Endless laugh. #philosophicalcreative

4
@edwinfdyy

Sebuah perjalanan singkat dengan cerita yang begitu banyak. #journey

2
@tajkempe

🌅 at Bunbury, Western Australia

1
@cngpedrosaraiva

Momento de reflexão. at Pestana Porto - A Brasileira

4
@hudapict

Ngomongin Bahasa Jepang bentar nih ya. Apa sih bedanya "こんばんは" sama "おやすみなさい" ? Kalau "こんばんは" itu sama aja kayak good evening/ selamat malam. Ini dipake waktu ketemu orang di malam hari buat memulai pembicaraan. Kalau "おやすみなさい" itu sama aja kayak good night/ selamat malam dalam artian selamat beristirahat/ tidur setelah bekerja di siang hari. Ini dipake di malam hari buat mengakhiri pembicaraan dan berpisah ke tujuannya masing-masing. Terus gimana kalau selamat sore?? Di Jepang itu ga ada penamaan khusus buat sore hari kayak di Bahasa Inggris, karena sore itu sebenernya peralihan dari siang ke malam. Selama jam 12 siang - jam 5 sore itu masih bisa pake "こんにちは". Kalau udah lewat waktu itu bisa pake "おやすみなさい" atau "こんばんは".

1
@dubiz_ernesto

I've always loved the sunset 🌄 at Nairobi, Kenya

6
@philosophical.creative

Ajarkan ku tuk faham menyelam dalam peranmu. #philosophicalcreative

1
@untalangerard

It's kinda cool how someone can just pop into your life all of a sudden and become so important to you within such a small amount of time. I think that's what makes life so interesting though. There's always a reason to be hopeful for the future because you never know what good things will come your way next.

1
@huseinnazla

Aku yang menggandengmu kala itu di sebuah jalan serupa puisi mati, lengang dan sunyi

5
@mnggupaitiewgun

Happiness is an attitude. We either makes ourselves miserable or happy and strong. It is your choice

5
@univershot

i'll search the universe until I find you again☔

3
@aflyaf

Pandanglah tanpa bersuara dan rasakan angin yang menari-nari. at South Kalimantan

2
@majesticminimahotel

Tomorrow night Adelaide welcomes the world's most progressive music festival, @unsoundfestival 🎹 Launching in Poland, Unsound has been going strong for 16 years, and Adelaide is it's only host in the Southern Hemisphere! 🕺💃 Over two nights, the weird and wonderful live music and sound installations will showcase avant-garde electronic music and art. You can expect some big nights with late club shows at @sugarnightclub ✨ So one things for sure, don't bother with an expensive taxi home. There's still time to book some last minute accomodation in our vibrant art rooms, just a stones throw from the action. With quirky art plastering the walls, and cafe's just across the road for a late brekky feed, it's the perfect place to rest your head and fall asleep to the distant ringing in your ears. To book your stay now, get in quick via the link in our bio. 📸 Photo by @helenamajewska #UnsoundAdelaide #Unsound #Unsound2018 #SoundInstallation #LiveMusicAdelaide #AdelaideEvents #ElectronicMusic #NorthAdelaide #ArtRooms #ArtHotel #Adelaide #SouthAustralia #WhatsOnAdelaide #SoundArt #AdelaideArtists #ArtHotel #UniqueAccomodation #AdelaideAccomodation #AdelaideArt #Australia #SeeAustralia #MajesticMoments #MajesticMinima

0
@haydarpekduz

Mesela yani at Karcı, Denizli, Turkey

1
@semangarts.id

Semangarts moodtret proudly presents • Video & photography visual art work • Photo & Video : @semangarts.id "Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik" • • • Please call to: 📲 0817 7904 4293 _____________________________________________ #pursuitofportraits #rsa_portraits #portraitmood #portraitpage #postthepeople #ftwotww #bleachmyfilm #lightroommasters #yourvisiongallery #majesticmoments #seekingthestars #theportraitpr0ject #2instagoodportraitlove #instagoodmyphoto #majesticcasual #quietthechaos #hitzhuman #featurepallete #moodyports #bravopotraits #moodygrams #hypebae #lookslikefilm #vscoportrait #anakikutikutan #womenesia #womenmagz #cityports #semangarts #moodtret

3
@semangarts.id

Semangarts moodtret proudly presents • Video & photography visual art work • Photo & Video : @semangarts.id "Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik" • • • Please call to: 📲 0817 7904 4293 _____________________________________________ #pursuitofportraits #rsa_portraits #portraitmood #portraitpage #postthepeople #ftwotww #bleachmyfilm #lightroommasters #yourvisiongallery #majesticmoments #seekingthestars #theportraitpr0ject #2instagoodportraitlove #instagoodmyphoto #majesticcasual #quietthechaos #hitzhuman #featurepallete #moodyports #bravopotraits #moodygrams #hypebae #lookslikefilm #vscoportrait #anakikutikutan #womenesia #womenmagz #cityports #semangarts #moodtret

0
@denzemtsov

1
@prayog._

I'll keep looking at you.

9
@amandasahayamandy

No reason to stay is good reason to go. 📸 @taniasalim06 at Bali, Indonesia

24
@marster_photography

The sun worshippers of the magic rock. at Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre

1
@_selma.reis

La permanente incertidumbre entre el bien y el mal.

8
@amba.life

No matter what you're going through, you're okay! . It's amazing how often we tell ourselves on a subconscious level that we're not okay. And the more we tell ourselves we're not okay, the more we feel like we're not okay. . So today, start telling yourself that you're okay! Because you are!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #slmindfulness #ambalife #breathedeep #mindsetmentor #loverevolution #soulreflection #hearttohearttalk #thisisforyou #heartwords #perspectiveiseverything #soulstory #supawesomelife #humandesign #majesticmoments #elevatedconsciousness #mindfulnessmatters #highervibration #inspriationeverywhere #awakeningoflife #empath #beautifuljourney #energyworker #theflow #uniquelymade at Utah

0
@andy.simba

This is me playing with one of the best dogs in the world. 🐕🏔🌞 • • • #instadog #goldendoodle #adventure #hiking #majesticmoments #lifeisbeautiful #travelblogger #fitnesslover #mountain #forester #dogsofinstagram #wanderlust #fun #revivaltour at Lassen Volcanic National Park

4
@em.town

And at once I knew I was not magnificent 😍.. . . . #happyplaces #takemebacktothemountains at Eliot Glacier

9
@jaayybrown

Pretty Girls Like Trap Music 🎉🎈 _ _ _ 🕺💃: @thatsangelbaby @_badgirlbribri__ @alexsavictoria21 @joemilmine at Kansas City, Missouri

14
@neo.bc

Wynwood a couple weeks ago. . Still waiting on some film, including a roll from a brief trip for the last day of Art Basel on Sunday. Always some very interesting work and people there. I think there are a few good shots on that roll. That's part of the fun with film; the film could be blank, or may be some of the best moments you've captured. The potential delayed gratification. at Wynwood Art District

1
@aflyaf

Small waves. at South Kalimantan

2
@juanjournalist

Suave, unas politas y amigos. at Bogotá, Colombia

2
@teddy.sucks

3
@juanjournalist

Trust in your lonely. Foto por: @yijhancastro at Tauramena

2
@pooya.hn

23
@semangarts.id

Kamu serius mau ninggalin aku? • Semangarts moodtret proudly presents • Video & photography visual art work • Photo & Video : @semangarts.id "Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik" • • • Please call to: 📲 0817 7904 4293 _____________________________________________ #pursuitofportraits #rsa_portraits #portraitmood #portraitpage #postthepeople #ftwotww #bleachmyfilm #lightroommasters #yourvisiongallery #majesticmoments #seekingthestars #theportraitpr0ject #2instagoodportraitlove #instagoodmyphoto #majesticcasual #quietthechaos #hitzhuman #featurepallete #moodyports #bravopotraits #moodygrams #hypebae #lookslikefilm #vscoportrait #anakikutikutan #womenesia #womenmagz #cityports #semangarts #moodtret

0
@semangarts.id

Yakin lo ninggalin gue? • Semangarts moodtret proudly presents • Video & photography visual art work • Photo & Video : @semangarts.id "Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik" • • • Please call to: 📲 0817 7904 4293 _____________________________________________ #pursuitofportraits #rsa_portraits #portraitmood #portraitpage #postthepeople #ftwotww #bleachmyfilm #lightroommasters #yourvisiongallery #majesticmoments #seekingthestars #theportraitpr0ject #2instagoodportraitlove #instagoodmyphoto #majesticcasual #quietthechaos #hitzhuman #featurepallete #moodyports #bravopotraits #moodygrams #hypebae #lookslikefilm #vscoportrait #anakikutikutan #womenesia #womenmagz #cityports #semangarts #moodtret

0
@semangarts.id

Semangarts moodtret proudly presents • Video & photography visual art work • Photo & Video : @semangarts.id "Dapatkan penawaran menarik yang bikin kamu panik" • • • Free to follow @semangarts.id @semangarts.id @semangarts.id Please call to: 📲 0817 7904 4293 _____________________________________________ #pursuitofportraits #rsa_portraits #portraitmood #portraitpage #postthepeople #ftwotww #bleachmyfilm #lightroommasters #yourvisiongallery #majesticmoments #seekingthestars #theportraitpr0ject #2instagoodportraitlove #instagoodmyphoto #majesticcasual #quietthechaos #hitzhuman #featurepallete #moodyports #bravopotraits #moodygrams #hypebae #lookslikefilm #vscoportrait #anakikutikutan #womenesia #womenmagz #cityports #semangarts #moodtret

0
@albertopoloianez

.

4
@diegorfotografo

Unforgettable days. at Panama City, Panama

4
@petee.id

Someday this story will be told. 🗻 at Thailand

7
@petee.id

Do you ever feel un-happy ? at ปางอุ๋ง / Pang-Ung Maehongson

9
@zaynnabyan

Mom: said u become ... Präsident Z: ok⚡️ at Jakarta

3
Next »